Havängs rabarberchutney

Havängs rabarberchutney

350 g rabarber
1 gul lök
3 dl socker 
1 1/2 tsk vatten
1 1/2 tsk ättiksprit
1/2 tsk kanel
1/2 tsk hela gula senapsfrön
1/2 tsk malen koriander
1/2 tsk chilipulver
1 krm vitpeppar
2 krm kajennpeppar

1. Skär rabarbern i 1-2 cm stora bitar. Skala och hacka löken grovt.
2. Blanda samtliga ingredienser och låt dem koka ihop på svag värme till en trögflytande massa. Rör om i grytan då och då.
3. Häll upp på rena burkar och låt mogna i ca 2 veckor.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0