Skaldjurstårta

förbered dagen innan

18 skivor formbröd

Fyllning 1
2 kokta ägg
2 pkt crabsticks
1 dl creme fraiche
½ dl majonäs
1 tsk tomatpure
salt och svartpeppar

Finhacka ägg, crabsticks i matberedaren.
Blanda i creme fraiche, majonäs och tomatpure
Krydda

Fyllning 2
500 gram oskalade räkor
1 burk kesella gourmet
1 ½ msk fransk senap
2 tsk socker
 1 ½ tsk vinäger
1 krm peppar
1 krm salt
½ pressad vitlöksklyfta
½ dl dill

Skala räkorna
Finhacka räkor och blanda sedan med kesella, senap socker, vinäger, vitlök, dill och kryddor.

Att breda uppepå:
Philadelphiaost blandat med grädde
Röd stenbitsrom
Kokt ägg
Kräftstjärtar
Skivad gurka


Lägg ut 6 formfranskor på ett uppläggningsfat.
Bred på fyllning 1
Lägg ut ytterligare 6 formfranskor
Bred på fyllning 2
Lägg på de sista 6 skivorna
Bred på Philadelphiaoströran.

Täck med folie och ställ kallt till dagen efter.

Garnera sedan strax innan servering.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0