Kokospanerad fiskfilé

Kokospanerad fiskfilé

4 personer

600 - 800 gram vit fisk
1 dl grahamsmjöl
2 ägg
1 dl ströbröd blandat med 1 dl kokosflingor
salt och peppar.

smör och olja till stekpannan.

Skär filéerna i bitar.
Doppa först i mjölet
Sedan i äggen
Sedan vänd i kokos - bröd blandningen
(Själv blandar jag även i salt och peppar i den mixen)

Stek, ät och njut :)

Receptet hämtat ur "Saras kök - genvägar till det goda livet" (Albert Bonniers förlag)

Till detta gjorde jag en kall sås av:
2 dl gräddfil
lite philadelphiaost (gjorde cheesecake till efterrätt och det blev lite över)
lite majonäs
saft från en ½ citron
myyycket pressad vitlök
salt och vitpeppar

(ur Saras kök av Sara Begner)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0