Kokospanerad fiskfilé
Kokospanerad fiskfilé
4 personer
600 - 800 gram vit fisk
1 dl grahamsmjöl
2 ägg
1 dl ströbröd blandat med 1 dl kokosflingor
salt och peppar.
smör och olja till stekpannan.
Skär filéerna i bitar.
Doppa först i mjölet
Sedan i äggen
Sedan vänd i kokos - bröd blandningen
(Själv blandar jag även i salt och peppar i den mixen)
Stek, ät och njut :)
Receptet hämtat ur "Saras kök - genvägar till det goda livet" (Albert Bonniers förlag)
Till detta gjorde jag en kall sås av:
2 dl gräddfil
lite philadelphiaost (gjorde cheesecake till efterrätt och det blev lite över)
lite majonäs
saft från en ½ citron
myyycket pressad vitlök
salt och vitpeppar
(ur Saras kök av Sara Begner)
4 personer
600 - 800 gram vit fisk
1 dl grahamsmjöl
2 ägg
1 dl ströbröd blandat med 1 dl kokosflingor
salt och peppar.
smör och olja till stekpannan.
Skär filéerna i bitar.
Doppa först i mjölet
Sedan i äggen
Sedan vänd i kokos - bröd blandningen
(Själv blandar jag även i salt och peppar i den mixen)
Stek, ät och njut :)
Receptet hämtat ur "Saras kök - genvägar till det goda livet" (Albert Bonniers förlag)
Till detta gjorde jag en kall sås av:
2 dl gräddfil
lite philadelphiaost (gjorde cheesecake till efterrätt och det blev lite över)
lite majonäs
saft från en ½ citron
myyycket pressad vitlök
salt och vitpeppar
(ur Saras kök av Sara Begner)
Kommentarer
Trackback