Jordnötskonfekt
200 g mörk choklad
200 g jordnötssmör
200 g florsocker
3 msk kakao
3 msk nescafé
2 msk vispgrädde
50 g hela hasselnötskärnor
bakplåtspapper
Klä en form med bakplåtspapper
Bryt chokladen i bitar och smält dem i vattenbad
Rör ner jordnötssmöret i den smälta chokladen
Tillsätt övriga ingredienser utom hasselnötterna
Rör blandningen slät och smidig
Häll upp smeten och bred ut den på bakplåtspapperet
Tryck ner hasselnötskärnorna i smeten
Kyl tills allt stelnat
Skär bitar och förvara svalt
200 g jordnötssmör
200 g florsocker
3 msk kakao
3 msk nescafé
2 msk vispgrädde
50 g hela hasselnötskärnor
bakplåtspapper
Klä en form med bakplåtspapper
Bryt chokladen i bitar och smält dem i vattenbad
Rör ner jordnötssmöret i den smälta chokladen
Tillsätt övriga ingredienser utom hasselnötterna
Rör blandningen slät och smidig
Häll upp smeten och bred ut den på bakplåtspapperet
Tryck ner hasselnötskärnorna i smeten
Kyl tills allt stelnat
Skär bitar och förvara svalt
Kommentarer
Trackback