Smörrebröd med rostbiff och remoulad
Smörrebröd med rostbiff
5 smörrebröd
Bordsmargarin eller smör
5 skivor grovt danskt eller tyskt rågbröd
5 salladsblad
5 skivor rostbiff
½ dl remouladsås eller marinad paprika
1/4 dl rostad lök
körsbärstomater
Skär bort kanterna
Skär bröden i ca 10x4 cm stora skivor.
Bred skivorna med smör eller bordsmargarin
Lägg ett litet salladsblad på varje brödskiva.
Lägg på en skiva rostbiff, toppa med remouladsås, rostad lök samt lägg skivade körsbärstomater uppepå.
Hemgjord dansk remoulad
1 burk pickles
3 dl majonnäs
1 tsk curry
salt och peppar
Häll av picklesen och hacka i mindre bitar. Lägg i en skål och blanda med majonnäs och curry, salt och peppar efter smak.
5 smörrebröd
Bordsmargarin eller smör
5 skivor grovt danskt eller tyskt rågbröd
5 salladsblad
5 skivor rostbiff
½ dl remouladsås eller marinad paprika
1/4 dl rostad lök
körsbärstomater
Skär bort kanterna
Skär bröden i ca 10x4 cm stora skivor.
Bred skivorna med smör eller bordsmargarin
Lägg ett litet salladsblad på varje brödskiva.
Lägg på en skiva rostbiff, toppa med remouladsås, rostad lök samt lägg skivade körsbärstomater uppepå.
Hemgjord dansk remoulad
1 burk pickles
3 dl majonnäs
1 tsk curry
salt och peppar
Häll av picklesen och hacka i mindre bitar. Lägg i en skål och blanda med majonnäs och curry, salt och peppar efter smak.
Kommentarer
Trackback